zondag 16 maart 2008

Al drie weken voorbij!

Eerst eens een groepsfoto van de vier kinderen.

Van klein naar groot. (Gerlinde 6, Jonathan 7, Marlene 10, Daniel 11)



Vorige week is Marlene 10 geworden. Voor haar verjaardagsfeestje hebben we buiten een touwenparcours gespannen. Dit moest ik natuurlijk ook eens uitproberen.



Voor de verjaardag van de papa heb ik samen met de twee kleinsten verjaardagscakejes gebakken en een paasmandje geknutseld.



Woensdagavond was er voor alle Erasmusstudenten een 'Tiroler Abendessen'.
Elke nationaliteit moest in zijn taal een liedje zingen. We hebben het ons gemakkelijk gemaakt en hebben 'Ik zag twee beren broodjes smeren.' gezongen. Ze verstaan ons toch nie!. :)



In de kleuterklas was het deze week eierzoektocht. Alle kleuterjes als gekken buiten aan het zoeken terwijl 'de paashaas' binnen zijn werk doet.

"Misschien onder de kussens?"

"Jaaa, ik heb iets gevonden!"



Gisteren gaan snowboarden. Amai wat een zon! Niet verwacht. Mooi kleurtje gekregen. :)



Vandaag Palmzondag. Met het hele gezin naar het stadsplein. Daar kwam iedereen samen met zijn met gekleurde linten versierde palmtakken, net een kerstboom op een stok. Maar was wel grappig om iedereen zo te zien. Voor de kerk werd de tocht van Jezus nagespeeld met een beeld van Jezus op een Ezel. Alle mensen met hun palmtakken volgden Jezus in een optocht door de stad.

1 opmerking:

Anoniem zei

Amaai Caroline, ge hebt er vandaag nogal werk van gemaakt; want deze middag toen we keken was het nog hetzefde als enkele dagen geleden...en vanavond was het weer helemaal "up to date ". Groetjes van Rob en Marijs.